Fysioterapeutit

Fysioterapeuttimme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat sinua yksilöllisesti.

Markus2

Markus Linna
040-5402886

"Olen ammatiltani urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Olen toiminut 28 vuotta fysioterapia-yrittäjänä."

Valmistunut urheiluhierojaksi Kuortaneen Urheiluopistosta vuonna 1984.
Vuonna 1988 Markus valmistui fysioterapeutiksi Jyväskylän Terveydenhuolto-oppilaitoksesta.

Erityisosaaminen:

- OMT C1-C2 kurssit
- Kinesioteippaukset
- Akupunktiohoidot
- Osteopaattinen mobilisoiva käsittely
- Urheiluhieronta
vtimxrajzbuard4hsj78- Urheiluvammat

”Olen toiminut aikuisten ja 22-vuotiaiden Suomen yleisurheilumaajoukkueiden fysioterapeuttina/hierojana vuosina 2014-2016 eri kilpailuissa mm. vuonna 2015 Eurooppa Cup Superliigassa Tseboksaryssä. Nautin liikunnasta ja siksi olen harrastanut monipuolisesti erilaisia lajeja kilpasarjoihin asti. Aluksi 10-ottelu oli päälajini (A-pojat SM 5.) ja myöhemmin pesäpallo siirtyi edelle. Pelasin super-ja ykköspesistä yhteensä 20 vuotta Jyväskylän Kirissä, Vimpelin Vedossa sekä Haminan Pallossa (Miesten 1. Itä-Länsi ja SM-pronssi.) Myöhemmin olen toiminut  useita vuosia Kirin joukkuueen lihashuollossa. Nykyään pelailen pesistä alasarjoissa. Viimeiset kaksi vuotta olen myös harrastanut kilpatanssia (lattarit ja vakiot) ja nyt siirtynyt kilpailemaan D-luokkaan. Liikunnan lisäksi musiikin harrastaminen on aina ollut lähellä sydäntäni.”

 

NAAMMAMAMAMAMEssi Riihimäki
050-5221205

"Fysioterapeuttina saan yhdistettyä minulle kolme tärkeää asiaa; toisten auttamisen, liikunnan ilon sekä mahdollisuuden työskennellä erilaisten ihmisten parissa."

Essi on valmistunut Seinäjoen ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2014. Opiskelun ja muutaman työvuoden jälkeen Essi on palannut takaisin kotikonnuille Jyväskylään. Essillä on työkokemusta kaiken ikäisten ja tasoisten kuntouttamisesta. Kuntoutettavina on ollut niin tuki- ja liikuntaelinogelmaisia, ortopedisia (ennen ja jälkeen leikkausten) kuin nerologisia asiakkaita. Essiltä löytyy myös faskiakäsittelytaito.