Markus Linna
040-5402886

"Olen ammatiltani urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Olen toiminut 35 vuotta fysioterapiayrittäjänä."

Valmistunut urheiluhierojaksi Kuortaneen Urheiluopistosta vuonna 1984.
Vuonna 1988 Markus valmistui fysioterapeutiksi Jyväskylän Terveydenhuolto-oppilaitoksesta.

Erityisosaaminen:

- OMT C1-C2 kurssit
- Kinesioteippaukset
- Akupunktiohoidot
- Osteopaattinen mobilisoiva käsittely
- Urheiluhieronta
- Urheiluvammat

”Olen toiminut aikuisten ja 22-vuotiaiden Suomen yleisurheilumaajoukkueiden fysioterapeuttina / hierojana vuosina 2014-2016 eri kilpailuissa mm. vuonna 2015 Eurooppa Cup Superliigassa Tseboksaryssä. Nautin liikunnasta ja siksi olen harrastanut monipuolisesti erilaisia lajeja kilpasarjoihin asti. Aluksi 10-ottelu oli päälajini (A-pojat SM 5.) ja myöhemmin pesäpallo siirtyi edelle. Pelasin super-ja ykköspesistä yhteensä 20 vuotta Jyväskylän Kirissä, Vimpelin Vedossa sekä Haminan Pallossa (Miesten 1. Itä-Länsi ja SM-pronssi.) Myöhemmin olen toiminut  useita vuosia Kirin joukkuueen lihashuollossa. Nykyään pelailen pesistä alasarjoissa. Viimeiset kaksi vuotta olen myös harrastanut kilpatanssia (lattarit ja vakiot) ja nyt siirtynyt kilpailemaan D-luokkaan. Liikunnan lisäksi musiikin harrastaminen on aina ollut lähellä sydäntäni.”

Elli Rajala
040-5402886

”Valmistunut fysioterapeutiksi joulukuussa 2020 Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt eri ikäisten kanssa lapsista ikääntyneihin. Työkokemusta minulta löytyy erilaisista tuki- ja liikuntaelinoireiden, neurologisten sekä pre- ja postoperatiivisten asiakkaiden kuntoutuksesta. 

Olen erityisen kiinnostunut ennaltaehkäisevästä kuntoutuksesta, erilaisista tuki- ja liikuntaelinoireiden fysioterapiasta sekä työergonomista. Toimintaani ohjaavat iloinen asenne ja ammattitaitoinen työskentely. Tärkeänä pidän kokonaisvaltaista lähestymistä ja aitoa kohtaamista jokaisen asiakkaan kohdalla.”

Elina Läspä
0505221205

"Valmistuin fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta 2023. Olen ammatiltani myös koulutettu hieroja. Kiinnostuksen kohteitani ovat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia sekä vammojen ja erilaisten kiputilojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus. Työkokemusta minulta löytyy tuki-ja liikuntaelinoireisista ja neurologisista asiakkaista sekä urheilijoista. Asiakkaita on käynyt aina lapsista ikääntyneisiin."

"Olen harrastanut maastohiihtoa ja kilpaillut lajissa SM-tasolla. Nykyään vapaa-aikani kuluu monipuolisesti ladulla, metsäpoluilla ja kuntosalilla. Urheilutaustani vuoksi osaan huomioida kuntoutuksessa liikunnan ja urheilun vaatimukset. Tärkeää työssä minulle on asiakkaan aito kohtaaminen ja kokonaisvaltaisen toimintakyvyn ja yksilöllisten tarpeiden huomioiminen."

Koulutus
- Hieronnan ammattitutkinto, Kainuun ammattiopisto, Vuokatti 2022
- Fysioterapeutti AMK 2023