Markus Linna
040-5402886

"Olen ammatiltani urheiluhieroja ja fysioterapeutti. Olen toiminut 35 vuotta fysioterapiayrittäjänä."

Valmistunut urheiluhierojaksi Kuortaneen Urheiluopistosta vuonna 1984.
Vuonna 1988 Markus valmistui fysioterapeutiksi Jyväskylän Terveydenhuolto-oppilaitoksesta.

Erityisosaaminen:

- OMT C1-C2 kurssit
- Kinesioteippaukset
- Akupunktiohoidot
- Osteopaattinen mobilisoiva käsittely
- Urheiluhieronta
- Urheiluvammat

”Olen toiminut aikuisten ja 22-vuotiaiden Suomen yleisurheilumaajoukkueiden fysioterapeuttina / hierojana vuosina 2014-2016 eri kilpailuissa mm. vuonna 2015 Eurooppa Cup Superliigassa Tseboksaryssä. Nautin liikunnasta ja siksi olen harrastanut monipuolisesti erilaisia lajeja kilpasarjoihin asti. Aluksi 10-ottelu oli päälajini (A-pojat SM 5.) ja myöhemmin pesäpallo siirtyi edelle. Pelasin super-ja ykköspesistä yhteensä 20 vuotta Jyväskylän Kirissä, Vimpelin Vedossa sekä Haminan Pallossa (Miesten 1. Itä-Länsi ja SM-pronssi.) Myöhemmin olen toiminut  useita vuosia Kirin joukkuueen lihashuollossa. Nykyään pelailen pesistä alasarjoissa. Viimeiset kaksi vuotta olen myös harrastanut kilpatanssia (lattarit ja vakiot) ja nyt siirtynyt kilpailemaan D-luokkaan. Liikunnan lisäksi musiikin harrastaminen on aina ollut lähellä sydäntäni.”

Elli Rajala

”Valmistunut fysioterapeutiksi joulukuussa 2020 Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt eri ikäisten kanssa lapsista ikääntyneihin. Työkokemusta minulta löytyy erilaisista tuki- ja liikuntaelinoireiden, neurologisten sekä pre- ja postoperatiivisten asiakkaiden kuntoutuksesta. 

Olen erityisen kiinnostunut ennaltaehkäisevästä kuntoutuksesta, erilaisista tuki- ja liikuntaelinoireiden fysioterapiasta sekä työergonomista. Toimintaani ohjaavat iloinen asenne ja ammattitaitoinen työskentely. Tärkeänä pidän kokonaisvaltaista lähestymistä ja aitoa kohtaamista jokaisen asiakkaan kohdalla.”